Prevaliti pojas upišite stroj za Sačmarenje

Prevaliti pojas upišite stroj za Sačmarenje
Detalji o proizvodu
GN, SNB trag gumeni metak pjeskalni stroj je bila sastavljena od sačmarenje pucao pjeskarenja stroj, pucao pjeskarenja skupština, ljuspice pročišćavanje sustav cirkulacije, automatsko hranjenje sustav (opcionalno), tračnički sustav, sustav uklanjanja prašine i električne kontrole, itd (Molimo vidjeti lik ukupnog programa)
Pucao u skladištu nakon odredenog broja artefakti dodao, pneumatska vrata automatski zatvoriti, stroj počinje izratka je upravljan od strane bubnja i pokretanje preklapanje i sačmarenje velike brzine projektila bačen u obliku ventilator zraka ravnomjerno protiv izratka površine. Projektil izbačena iz rupe i pijeska na stazi, ulijeva se u dnu pužni transporter, transporter unutar Dizalica, lift spominje separator za odvajanje. Prašnjave plina od ventilatora za usisati prašinu filtracije u čist zrak u atmosferi, zrak-čišćenje prašine spadaju u dnu otprašivača kutija za prašinu, korisnik može povremeno očistiti. Otpadni pijesak iz odvodnoj cijevi može se ponovno koristiti. Pilula pijesak iz cijevi u komoru tijelo smjese oporavila, odvojen i nakon toga odvojiti recikliranje; Očistite projektila na ulazu u pilule za metak, pjeskarenje i poliranje izratke.

Oprema i dijelovi opis
Stroj se sastoji od čišćenje komora, miniranje, pneumatsko podizanje vrata, plinski ventil kontrole za pelete, plinski sustav kontrole, automatsko istovar sustav, dizalice, vijčani kompresor, sistemom za odvajanje, električni sustav i druge komponente.
3GN、SNB、GN20X pripada seriji trag gume, GN20G、GN40G pripadaju čelik trag series。
3GN-I、SNB-ja su Automatska vrata serije,
3GN-II、6GN-II、SNB-II、GN20X、GN20、GN40 su sva Automatska vrata series、automatic hranjenja serije.


Upit