Kamen pucao Pjeskarenja stroj

Detalji o proizvodu

Udarac kamenom miniranja stroj koristi uglavnom za površinu hrapavljenje liječenje mramori, graniti, betonski blokovi.

Princip rada: različite veličine je naporan, bačena od strane brzo rotirajuće eksplozije kotača, ubrzava prema površini u pripremi. Ogroman utjecaj sile s rezultate brzo etches jedinstven trodimenzionalni karakter površine.

Proizvodi obrađeni na ovaj način imaju izgled površine visoke kvalitete bez preklapajući i mrtva zona, to također imaju visoku produktivnost, učinkovitost i nisku cijenu.

Usporedba sa stare snage blader i Spalit proces metoda, imaju veću učinkovitost i niže troškove, i ako je povezan s našim prašinu, prašine i zagađivača će se reciklirati automatski na razini vrlo nizak prašine emisije, koji su u skladu s ekološkim standardima EU. Ima Jake tržišne konkurencije i potencijalne primjene u kamenoj industriji.

Kamen kroz pucao pjeskarenja stroj koristi uglavnom za mramor, jednostavne komponente, male lijevanje površina čišćenje za uklanjanje površinska hrđa, prljavština, skale, pijeska lijevanje, tako da izradak igrati hrđe, Dekontaminacija, ojačati jasno ulogu pijeska, za poboljšanje bubrenje izratka, te u konačnici poboljšati kvalitetu Površinske i unutarnje svrhe.

Mramorni pucao pjeskarenja stroj je pogodan za mramor, granit, podne pločice i drugi kameni materijal i površinska obrada općinskih objekata Inženjerstvo materijala. mramorni kameni materijal površine pucao pjeskarenja stroj, očistiti pucao pjeskarenja stroj moći u prvobitno stanje od mramora, granita, površine tlo cigla sa jakom udarcu, na površini od mramora, pločica katu spriječiti sklizak obradu i uljepšavanje

Tehnologija Patameter:

ModelaMax. Čišćenje dimension(W*H)Prolaze brzinomKT1602 * 11kWPrikupljanje typeBag filtera prašine11kw
QZ40QZ50QZ60QZ70
600 * 400mm800 * 400mm1000 * 400mm1200 * 400mm
0.5-7m/min0.5-7m/min0.5-7m/min0.5-7m/min
Eksplozija kotač skupštineModela

Moć4 * 11kw
Sustava za prikupljanje prašineUkupni ventilacijski kapacitet7000m 3/h10000m 3/h10000m 3/h20000m 3/h

Moć7.5kw

Naše kamene pucao pjeskarenja stroj opisati i pokazati:

Ovaj stroj sa kontinuirano hranjenje i visoko učinkovit neprekidnog rada, ima velike obrada serije u proces čišćenja, kada izratka je feeded u području miniranja komore vrši valjkom za motorni pogon frekvencija pretvorbe s električno upravljanje, svake strane cijelog tijela dobiva snažan i intenzivan je pogodio i trenje od različitih koordinirati Azimut, tako da čine oksid kože i prljavštine kamene površine brzo Baci , tako da se oko svijetle i očistite površinu sa određenim hrapavosti površi

Stroj je pogodan za površinska obrada raznih kamen, pločice, mramor, podne pločice. nakon tretmana, kamene površine s visoka olovne nekretnine, dobro planeness i jak treću dimenziju osvojiti dobru reputaciju iz mnogih klijenata.

Ovaj stroj sa velika skupna obrada i visoka učinkovitost, može proizvesti više od 1200M 2 uobičajena umjetna kameni blok po smjeni, čak 800 M2 za tvrdoćom kamena, i ostaviti ozlijeđen ljudsko tijelo kolekcionar obradom,

Danas ubrzani razvoj tehnologija za obradu kamena, ova tehnologija Nesumnjivo napuniti prazne kamene hrapavost obrade, opskrbe jedan novi pokušajte namijenjene su kamena i pružaju potpuno nova polja u kamenu okrenut materijala za gradnju dizajnera. U industrijskom području, ovaj nedavno tehnika obrade mora dobiti veliki razviti, uz novost, jeftin, prilagođene, dobro ukrasne charicteristics, moderna kamena miniranja mat površina proizvoda će izvući veliku primjenjuju u svim.


Upit