Proljeće ojačati stroj

Detalji o proizvodu

Proljeće ojačati stroj temelji se na original oprema samostalno razvio novu vrstu opreme koja se koristi za jačanje počistiti sve vrste osovina, proljeće artefakata kao što su posebne opreme. Kroz jačanje pjeskarenja, može ne samo uklanjanje hrđe na površini obratka i nečistoća kao što ulje, također mogu eliminirati interne zaostalih naprezanja izratka i poboljšati bubrenje, upoznati Almen vrijednost, grubi numeričke i tvrdoće, Sprečavanje korozije Prelom i artefakti i u konačnici ostvariti cilj poboljšati kvalitet izratka površine i unutarnju.

Naš Proljetni ojačati stroj:

Proljeće ojačati stroj je pogodan za čišćenje površine čelika proljeće, ukloniti vage i zavariti talog, uspjeti pokazati metalne boje, povećati svoj omjer površine i zavariti talog, uspjeti pokazati metalne boje, povećati omjer površina i tako pridonijeti bojenja i premaza.

S obzirom na proljeće ojačati stroj:

Proljeće ojačati uređaj će izbaciti abrazivne medije/čelik snimaka na površinu metalnih izradaka pod silu tlaka zraka. Nakon miniranja, metalne površine će se pojaviti uniformi sjaj koji poboljšavaju kvalitetu slika preljev.

Primjena proljeće ojačati stroj:

Proljeće ojačati stroj je dizajniran za velike, srednje i male veličine proljeće.

Proljeće ojačati stroj je posebna površina čišćenje stroja, koristi se za sve vrste opruge i sobe standardnog stroja, treba poseban dizajn i manufacute prema svoje proljeće.


Upit