Unutarnje cijevi stroj za Pjeskarenje

Detalji o proizvodu

Unutarnje cijevi stroj za Pjeskarenje je kombinacija čišćenje čelika vanjskog zida za čišćenje rublja, miniranjem očistiti vanjske površine Čelične cijevi, pucao Bacajući unutra za čišćenje površine, da površine oksid osloboditi od.

Unutarnje cijevi eksploziji stroja za obradu prije zavarivanja ili slikanja na njegove vanjske površine kontinuiranog miniranja tretman, temeljito hrđe, razmjera i druge poremetnje, stručnjak je za cjevovod za čišćenje površina. Nakon miniranja tretman, tako se neki glatki hrapavosti, premazivanja povećanje adhezije i poboljšati kvalitetu površine i konzervans efekt. Čišćenje svoju nadmoć proći naporan rad metode pjeskarenja i žičane četke zastarjeti. U međuvremenu, čelik miniranja performanse približava najniži troškovi proizvodnje, a uvelike poboljšati produktivnost.

Unutarnje cijevi eksplozije stroj koristi uložak filtera, Centrifuga može biti abrazivne poliranje glavu s kontrolirano i projektila iz smjera i kuglice su bili kruži. Prsten veličina se može prilagoditi kako bi odgovarao različitim Promjer cijevi, i lako zamijeniti. I drugih površina čišćenje i litotripsija udarnim valovima zahtijevala je različitih se procesa bez kemijske reakcije eksplozije proces čišćenja ne zagađuje okoliš. Čelika pucao pjeskarenja stroj instalacija je jednostavna, niske cijene, male prostor okupacije, nema jama ili drugih emisijske linije. Čelične cijevi unutrašnji zid metak miniranja stroj je naširoko koristi za metalne gridding, Čelične cijevi, naftne, kemijske, električne energije industrija. To je vrsta čišćenju strojeva. U procesu formiranja, obrade, transporta ili skladištenja izradka, uvijek će postojati oksida premaz, hrđe, troske, prašine, ulja i ostali na površini. Čelik cijevi metak miniranja stroj koristi velike brzine eksplozije štrajk i smanjiti površinu izradak u suho i ne-tekućina medija i ostvariti svrha čišćenja.

Čelične cijevi unutrašnji zid metak miniranja stroj parametara:

Preporučit ćemo vam pravi stroj prema izratka i vaš zahtjev.


Unutarnji zid sačmarenje stroja
ParametarDia čišćenje veličina (mm)Čišćenje brzina (m/min)Svrhe
QGN10050-3001-4
QGN700325-7201-2
QGN1000720-10161-4
QGN15001016-15001-4



Upit